+32 485 44 41 86 info@pureplex.be

Uniek elektrisch machinepark

Ontdek onze mogelijkheden

Pureplex zet hoog in op R&D om de meest complexe binnenafbraakwerken met aandacht voor het milieu te kunnen uitvoeren. Daartoe beschikken we over een uniek en innovatief machinepark dat uw installaties, bedrijfsvloeren en zelfs gebouwen ontmantelt, terwijl de rest van de site kan doorwerken. Onze aanpak en mogelijkheden verschillen sterk van andere sloopbedrijven. Dit door onze elektrisch aangedreven machines die in eigen huis ontwikkeld zijn. Deze verhogen de efficiëntie van de afbraakwerken en zorgen voor een grote tijdswinst, waardoor de werfzone snel klaar is voor de heropbouw van de installaties of het opnieuw in gebruik nemen van een commercieel pand.

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de voordelen die een samenwerking u biedt.

Deze unieke werking wordt versterkt via intens opgeleide mensen, die alles vooropstellen om de sloopwerken snel, proper en volgens plan uit te voeren. Met extra aandacht voor duurzaam ondernemen, wettelijke verplichtingen en de best mogelijke recyclage van de materialen.
Timing is alles voor elke aannemer. Daarom houdt Pureplex oog op de afgesproken afwerkingstermijn van de ontmanteling. De werken worden steevast tijdig opgeleverd, hoe complex die ook zijn. Zo kan u als projectleider de heropbouw starten op het voorziene tijdstip.